Professzionális megoldás

A hővisszanyerős szellőzési rendszerek családi házak és lakások esetében is kitűnő megoldást nyújtanak a szabályozott légcserére a legmagasabb komfort mellett. A már jól ismert sztenderd megoldások mellett lehetőség van helyiségenként szabályozott szellőzési rendszer kialakítására is, amely teljesen az Ön igényeire szabható. A szenzorok által vezérelt rendszer folyamatosan monitorozza a beltéri levegő minőségét, így a rendszer automatikusan reagál és alkalmazkodik az Ön életritmusához. A hővisszanyerős berendezések rendkívül magas hatásfokon (akár 95%), csendesen működnek, így otthonában mindig kellemes hőmérsékletű, friss levegő áramlik, mindezt energiatakarékosan, alacsony fogyasztással.

Hővisszanyerős berendezés

A hővisszanyerős készülékek több méretben,  az adott épület méreteihez igazítva kerülnek kiválasztásra. A készülék hőcserélője révén az elszívott és a befújt levegő hőmérséklete közel azonos, így a legmagasabb komfort érhető el.

Automatikus működés

A mai trendeknek megfelelően professzionális rendszereink vezérlése több kommunikációs csatornán lehetséges, legyen szó WiFi, Ethernet, TAC5. A kényelmes irányításon túl, hasznos statisztikai adatok és elemzések is elérhetőek.

screen-easy-to-set-up-interface-design
active-air-supply-distribution-box-dx-hub-6-quality-4

Elosztódoboz és csőrendszer

Az elosztódobozoknak és a betonozható flexibilis csöveknek köszönhetően a rendszer teljesen az Ön otthonára szabható a helyiségek számától függetlenül.

Intelligens szenzorok

Az intelligens szenzorok monitorozzák a levegőminőséget, a levegőben található szerve és szervetlen vegyületek szintjét és ennek megfelelően automatikusan szabályozzák a befújt és elszívott levegő mennyiségét.

sensor
Névtelen 2

Design légszelepek

A design légszelepekt segítségével jut a friss levegő otthona helyiségeibe. Ezáltal megelőzhető a pára- és penészfoltok kialakulása, illetve mindig friss levegő jut az épületbe. A Design légszelepek esztétikus, üveg, vagy fém előlappal rendelkeznek, így tökéletesen beleilleszkedik otthona enterieőrjébe.

Légelvezetők

A szabályozott légcsere alapfeltétele, hogy az elhasznált levegő elszívásra kerüljön. A légelvezető aktiválódhat mozgásra, vagy a páraszint emelkedésére is, így Ön nyugodtan élvezheti a friss levegő okozta komfortot.

Mit? Mikor? Mennyiért?

Tudja meg mi szükséges a tökéletes szellőztető rendszer kialakításához. Kerülje el az esetleges tervezési, időzítési hibákat és kerüljön képbe a különböző rendszerek beruházási költségeivel. Gondoskodjon idejében otthona friss levegő ellátásáról.

Close Menu