Otthonfelújítási támogatás szabályozott szellőzési rendszerre is!

Párás, penészes rossz levegőjű az otthona?

Jó hírünk van! Már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is igénybe vehető az otthon felújítási támogatás.

Ha felújítja otthonát, gondoljon a friss levegőre is. Tudta, hogy a homlokzati hőszigetelés és a szinte tökéletesen záródó ablakok nem csak azt akadályozzák meg, hogy a felfűtött meleg levegő távozzon a lakásból, de azt is, hogy a friss levegő bejusson?

A friss levegő bejutását, ne ablaknyitással biztosítsa. Ablaknyitogatással pedig nem kompenzálható a természetes filtráció hiánya. Mi értelme ablakot cserélni és hőszigetelni, ha kiengedi az ablakon a meleget? Az elhasznált levegő, magas páratartalma és az egyéb szennyezőanyagok miatt, könnyen okoz párásodást, penészedést, vagy egészségügyi problémákat is.

Számoljon a könnyen felújításkor is kiépíthető, Aereco központi intelligens szellőzési megoldásaival, és teremtsen jó levegőt otthonában állami támogatással az otthonfelújítási program keretében!

Rendszereink folyamatosan alkalmazkodnak, a pillanatnyi igényekhez és képesek helyiségenként változó intenzitással biztosítani a friss levegőt. Ez egyrészt biztosítja a jó komfortérzetet, másrészt hozzájárul a lakás energiahatékonyságához is.

Tájékozódjon termékeinkről és kérje műszaki javaslatunkat, árajánlatunkat itt.

Rólunk

Az Aereco Légtechnika Kft. több mint 20 éve gondoskodik a magyar épületek szellőzésének biztosításáról. Elkötelezett hívei vagyunk az egészséges beltéri levegőminőségnek és az energiahatékony szellőztetésnek. 

Cikkek